Dijete je rođeno tog i tog dana i tog i tog sata, kada su nebeski zraci u matematičkoj harmoniji sa njegovom ličnom karmom. Horoskop je portret izazova, otkriva njegovu nepromjenjivu prošlost i moguće buduće rezultate. Poruka, snažno poslata preko nebesa u momentu rođenja ne služi da naglasi sudbinu, već da probudi našu želju za akcijom. – Svami Šri Juktešvar Giri

Đotiš je tu da bi razumjeli kako Bog utiče na naše živote. 

Pročitaj ostatak

Premijer Milo Đukanović je jedna od najzanimljivijih figura političke scene Crne Gore. To je osoba koja je još davne 1989. godine postala prvo predsjednik Komunističke partije Crne Gore, poslije je postao Premijer, pa Predsjednik, pa ponovo Premijer, dok je u međuvremenu promijenio nekoliko funkcija, između ostalog bio je ministar odbrane.
Dakle, to je osoba koja je bukvalno 20 godina vodeća figura jedne države, što mora biti potvrđeno čartom..

Pročitaj ostatak

Preuzeto sa sajta – http://analogija.com Milutin Milanković je u svoje proračune uvrstio tri astronomska ciklusa, koji se zajedno nazivaju njegovim imenom.

Pročitaj ostatak

Ašta Siddhi – osam slavnih postignuća drevne Indije kroz koje osoba dobija nevjerovatne moći

Riječ Siddhi možemo podijeliti na dvije riječi: Sidh i Dhi. Sidh znači kretati, dostići cilj ili objekat, imati uspjeha i Dhi znači intelekt.
Čitava priča o siddhijima je zasnovana na unapređivanju intelekta, pokrenuti svoj intelekt ka najvećem cilju, prosvjetljenju. Gospod Šiva je gospodar nad osam Siddhija i njegovo obožavanje u obliku Gurua je simbolika prefekcije Božanskog.

Pročitaj ostatak

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.